A 10 legjobb film Geoffrey Rush-tól, amit látni kell

A 10 legjobb film Geoffrey Rush-tól, amit látni kell

4074

3. A Karib-tenger kalózai filmek

A jólelkű kovácsfiú, Will Turner (Orlando Bloom) elvei ellenére szövetkezik a Jack Sparrow (Johnny Depp) vezette kalózokkal, hogy megmentse gyermekkori szerelmét, Elizabeth Swant (Keira Knightley) a rettegett Barbossa kapitány  (Geoffrey Rush) elátkozott kalózhajójáról. A kovácsinasból lett tengerész génjeiben benne van a kalózkodás és kaland, azonban újdonsült barátjának nem csupán a lány visszaszerzésén jár az esze, hanem hajóját, a Fekete Gyöngyöt is meg akarja kaparintani, veszélybe sodorva ezzel a küldetést.

Johnny Depp és Geoffrey Rush

2. Ragyogj! (Shine, 1996)

Geoffrey Rush a mentális problémákkal küszködő David Helfgott figuráját alakítja. Davidet csodagyerekként tartották számon – zseniális tehetsége volt a matematikához, a sakkhoz és a zongorához. Zsarnoki apja megtiltotta fiának, hogy a maga útját járja – hiába ajánlotta fel a híres hegedűművész, Isaac Stern, hogy taníttatja a fiút, az apa mindenképpen zongoraművészt akart nevelni belőle.

Ragyogj! (Shine, 1996)

1. A király beszéde (The King’s Speech, 2010)

II. Erzsébet királynő édesapja, VI. György (Colin Firth) bátyja lemondását követően került a trónra. A király erős dadogása miatt nem érezte magát alkalmasnak az uralkodó szerepkörére, és képtelen volt nyilvános beszédet tartani. Számos kezelésen vett rész, miután megismerkedett a liberális Lionel Logue-gal (Geoffrey Rush), aki a hagyományostól meglehetősen eltérő módszerének köszönhetően végül vissza tudta adni György önbizalmát és hangját is.

A király beszéde 2010

20 döbbenetes filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

Neked melyik a kedvenc Geoffrey Rush filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download