Az eredeti szereplőkkel jöhet a Hancock 2. része!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Hancock 2. része!

822

Jöhet a Hancock 2!

Bár a 2008-as Hancock nem lett kirobbanó siker, azért így is szépen termelt a pénztáraknál, ráadásul a nézők körében is sikerült egy kisebb kultstátuszt kivívnia, akik évek óta várják már, hogy folytatás készüljön a Will Smith által alakított lecsúszott szuperhősről. És mint az nemrég kiderült, az első rész másik főszereplője, Charlize Theron is örömmel visszatérne egy új kalandra.

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Hancock 2. része!

Az Oscar-díjas színésznő éppen új filmjét, a Netflixes The Old Guardot promotálja, ami a jövő héten debütál, és az egyik ezzel kapcsolatos interjú során kérdeztek rá a Hancock 2. részének lehetséges elkészülésére. Theron pedig elárulta, hogy bár régebben voltak beszélgetések ennek lehetőségéről, jelenleg nincs tervben, ő azonban bármikor szívesen benne lenne, ha felkérnék rá:

“Tudod, már egy jó ideje annak, hogy utoljára beszéltünk egy esetleges folytatás elkészítéséről. Szóval, ha meg is csináljuk valaha azt a második részt, az nem mostanában lesz. Lehet, hogy már rég öregemberek leszünk, mire belevágunk, de én akkor is benne lennék! Habozás nélkül igent mondanék, ha megkeresnének.”

Ti mit gondoltok, örülnétek egy folytatásnak?

Színészek, akik énekelni is tudnak

(via Puliwood)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download