Christian Bale újra Batman lehet!

Christian Bale újra Batman lehet!

1516

Christian Bale újra Batman lehet!

A hírek szerint a Warnernek van B-terve is arra az esetre, ha Michael Keaton nem akarna újra Batman jelmezbe bújni. A rajongók pedig valószínűleg Christian Bale felbukkanásának is hasonlóképp örülnének.

Batman: Kezdődik! (Batman Begins, 2005)

Hosszú ideje nem tudta semmi sem olyan villámgyorsan megemelni a DC Comics rajongóinak pulzusát, mint a hír, miszerint Michael Keaton újra Batman lehet a Flash filmben. A tárgyalások elvileg jelenleg is zajlanak a Warner Bros. és a színész között, de most már arról is hallani lehet, mit tervez a stúdió, ha esetleg nem szülne köztük megállapodás.  A 2022-re tervezett Flash mozi nem egy az egyben fogja adaptálni a Flashpoint képregény történetét (nem szerepel benne például Bruce apja, Thomas Wayne), de sokat merít belőle, biztosan számíthatunk majd időutazsára, sőt akár párhuzamos univerzumok megjelenésére is. Így bukkanhat majd fel a filmben Michael Keaton idős Batmanje is, aki elvileg később is nagy szerepet kap a DC filmes univerzumában, belőle válhat a fiatal hősök (például Batgirl) mentora, egyfajta DC-s Nick Furyt akar belőle csinálni a Warner – már ha lehet hinni a pletykáknak.

Mindez remekül hangzik, de ne feledjük el, Michael Keaton még nem mondott igent a felkérésre. A mostani híresztelések szerint viszont a Warner felkészült arra is, ha nem fogadja el a színész a felkínált szerepet: ebben az esetben egy másik közönségkedvenc Batmant, Christian Bale-t akarják majd felkérni az újrázásra.

Bale utoljára a 2012-es A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises) moziban öltötte magára Batman jelmezét, Christopher Nolan trilógiáját pedig szinte mindenki imádta, így teljesen bizonyos, hogy az ő visszatérésének is nagyon örülnének a rajongók. Érdemes megjegyezni, hogy a jelek szerint a Warner már semennyire sem számol azzal az eshetőséggel, hogy Ben Affleck netán valamikor visszatér a szerepre, teljesen ki akarják cserélni a mozis Batmant egy alternatív verzióra.

20 döbbenetes filmes baki, amit biztosan nem vettél észre

(via Gamestar)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download