Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight, 2017) - Előzetes

Új Transformers film a láthatáron!

1813

Új Transformers film a láthatáron!

Öt élőszereplős film és egy különálló spin-off után úgy néz ki, hogy a Paramount még mindig nem végzett a Transformers-szériával. Habár az első öt mozi eléggé megosztó volt, hiszen annak ellenére, hogy szépen hozta vissza a belefektetett pénzeket, kritikailag és megítélésbeli szempontból csúnyán elhasalt. A 2018-as Űrdongó (Bumblebee) volt az, amely egyszerre lehelt friss vért a franchise-ba és próbálta elvinni egy másik irányba. Hogy ez sikerült-e neki, még a jövő kérdése, de annyi biztos, hogy a stúdió bejelentette, hogy két újabb Transformers-filmen dolgozik, melyekhez a forgatókönyvírókat már le is szerződtették.

Két újabb Transformers-film a láthatáron!

Egyelőre két író van a fedélzeten, Joby Harold és James Vanderbilt – erősítette meg a The Hollywood Reporter. Kettőjüket különböző jó és kevésbé jó megítélésű filmek forgatókönyvírójaként ismerhetjük: Harold az Éberség, az Arthur király: A kard legendája és a nemsokára debütáló Army of the Dead, Vanderbilt pedig a Zodiákus, Az Amazonas kincse, Az elnök végveszélyben vagy éppen A csodálatos Pókember-filmek szkriptjéért felelős. Egyelőre úgy néz ki, együtt fognak dolgozni mindkét mozin, de nem lennénk meglepődve, ha végül szétosztanák egymás között a két filmet.

A Deadline viszont egy olyan pletykát hozott, miszerint nemcsak a két író kiléte köztudott, hanem az egyik film története is. Úgy fest a helyzet, hogy vagy Harold vagy Vanderbilt a Transformers: Beast Wars-t fogja alapul venni és egyben adaptálni a nagyvászonra. A Beast Wars egy animációs sorozat volt, amely jócskán a klasszikus széria előtt játszódott. A sztori szerint két Transformers lezuhan egy idegenek lakta bolygón, és hamar kiderül, hogy nem állnak éppen egymás oldalán, harc bontakozik ki kettőjük között, melybe a bolygón lakó népek is akarva-akaratlanul belekeverednek. A két új Transformers-film megjelenési dátumáról még nem esett szó.

Minden idők 10 legjobb robotos filmje

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download