Jöhet a Kill Bill 3!

Jöhet a Kill Bill 3!

628

Jöhet a Kill Bill 3!

Quentin Tarantino már többször is beszélt arról, hogy amennyiben készítene egy harmadik részt a Kill Bill című filmnek, akkor az a Vivica A. Fox által alakított Vernita Green lányának, illetve a Menyasszony elleni bosszúhadjáratának története lenne. A projekt azonban eddig nem igazán haladt előre, Foxnak viszont van egy ötlete arra nézve, hogy mi lehetne a megoldás: vegyék fel Zendayát a gyermeke szerepére!

A színésznő az NME-nak azt nyilatkozta, hogy amennyiben az első részben látható Ambrosia Kelley nem vállalná el még egyszer a karaktert, akkor szerinte a direktornak az Eufória főszereplőjét, illetve a Tom Holland-féle Pókember filmek női főszereplőjét alakító Zendayát kellene választania.

„Bár nincs még pontos információm a Kill Bill 3-ról, viszont úgy gondolom, hogy Tarantino csak a megfelelő színésznőre vár, aki el tudná játszani a film szerinti már idősebb lányomat. Viszont egy interjúban arról kérdeztek, hogy szerintem ki lenne az ideális választás. Bár először természetesen Amborisát (a filmbéli kislány színésznőt) mondtam, de ők valaki híresebbet szerettek volna hallani, így gyorsan rávágtam, hogy Zendaya! Szerintem ez abszolút beindítaná a projektet.”

Maga Tarantino tavaly júliusban arról beszélt, hogy még mindig beszélgetnek Uma Thurmannel egy lehetséges trilógiát lezáró folytatásról, és ha egy olyan filmen dolgozna, amely a korábbi munkáira épülne, akkor az a Kill Bill 3 lenne. Viszont akkor is megerősítette, hogy összesen tíz filmet szeretne rendezni, tehát, ha a Kill Billt kettőnek számoljuk, akkor az azt jelenti, hogy egyben a Kill Bill 3 lesz az utolsó projektje is.

16 sztárcsemete, akik egyáltalán nem hasonlítanak a szüleikre

(via Thegeek)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download