Érkezik a Tetris film, amiben Taron Egerton is szerepet kapott

Érkezik a Tetris film, amiben Taron Egerton is szerepet kapott

220

Érkezik a Tetris film, amiben Taron Egerton is szerepet kapott

Új szintre lépett a filmes szakma, amikor elkezdtek játékokból sorozatot vagy mozifilmet forgatni. Ilyen például a Mortal Kombat, Tomb Raider, Pixel, vagy a Torpedó játék inspirálta Csatahajó Liam Neeson főszereplésével. Most a klasszikus videójáték által megalkotott Tetris került terítékre.

Taron Egerton érdekességek

A film annyiból lesz más, mint elődei, hogy ez egy életrajzi mű lesz a videójátékot legendássá tévő Henk Rogersről, akit Rocketman ígéretes színésze, Taron Egerton fog megszemélyesíteni. Itt nem az lesz a cél, hogy sikongatva menekülnek az emberek az egy sorban összeálló, majd eltűnő digitális kockatestek elől, és nem is egy fantasy, vagy vígjáték elérése a lényeg, hanem, hogy betekintést nyerhessünk a Tetris világsikerré válásába, illetve a körülötte lévő nem zökkenőmentes eseményekbe, hiszen nem volt egyszerű elérni, hogy minden idők egyik legismertebb játéka legyen. Az  életrajzi dráma egy olyan ember életéről fog szólni,  aki nem adta fel az álmait és kitartása révén sikeresen elérte, hogy a világ minden táján tudják, mi is az a Tetris.

A filmet  Jon S. Baird rendezi, aki a Babylon című minisorozatban dolgozott, legutóbbi műve pedig a 2018-as  Stan és Pan. A producer pedig a nagysikerű Matthew Vaughn lesz, aki a Ha/Ver, X-Men: Az elsők, Kingsman: A titkos szolgálat, Kingsman: Az Aranykör  vagy  a King’s Man: A kezdetek című filmet  rendezte, így érthető, hogy Taron Egerton hogyan is kerül bele a Tetris világába. A film forgatása már idén ősszel kezdődik.

Szerző: MéziMcFly

18 hihetetlen színészi átalakulás a filmszerepek kedvéért


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download