15 Brad Pitt film, amit mindenképpen látni kell

Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt

374

Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt

A híres színész, akinek az utóbbi időkben botrányos válásától volt hangos a sajtó, józanságról, életmódváltásról és nyelveken szólásról is beszélt az amerikai GQ magazinnak.

Brad Pitt a főiskolától kezdve nem emlékezett egyetlen olyan napra sem, amikor ne ivott volna

A hosszú interjúban többek között gyerekkoráról is mesélt – kukoricaföldekről, erdőkről és folyóról – és hozzátette, kicsit úgy élt, mint Huckleberry Finn.

„Baptistaként nőttünk fel, ami egy tisztább, szigorúbb, az “Íráshoz ragaszkodó” kereszténység. Aztán középiskolás koromban a családom egy karizmatikusabb mozgalomba csöppent, ahol nyelveken szóltak és felemelték a kezüket…” – emlékezett vissza gyerekkora éveire a világszerte ismert színész.

Arról is beszélt, ha elment egy rock koncertre, úgy érezte: hasonlót él át, mint a megújulási összejöveteleken, csak „az egyik Isten, a másik a gonosz”. A színész a nyelveken szólásra is kitért az interjúban: mint mondta, másoknál látta, hogy ez működik, és saját maga is “ki akarta próbálni”. Brad Pitt -hitében legalábbis – messzire szakadt gyerekkori énjétől. Két éve egy másik interjúban arról beszélt: húsz százalékban ateistának, nyolcvan százalékban agnosztikusnak tartja magát.

18 hihetetlen színészi átalakulás a filmszerepek kedvéért

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download