Az eredeti szereplőgárdával jöhet az Aladdin 2!

1857

Jöhet az Aladdin 2!

Az Aladdin című élőszereplős film, a tavalyi év egyik legnagyobb kasszasikere volt, így nem csoda, hogy úton van az újabb része. A folytatás annyiban lesz más, hogy egy  eredeti történetet kell hozzá kitalálni, amely nem az animált folytatásokon alapul. A feladatot ráadásul az is nehezíti, hogy Will Smith Genie-je felszabadult a film végén, így ha visszatér ebben a formában, akkor valahogy ezt is meg kell majd magyarázni benne.

Aladdin (2019) [Kritika]

Az Aladdin 2-t tehát nem szolgai másolatnak kell venni a hírek szerint, mivel az nem a Aladdin 2 című rajzfilmet teszi meg alapjának. A Disney már fel is vette az írói feladatok ellátására John Gatinst (Kényszerleszállás) és Andrea Berloff-ot (Straight Outta Compton), hogy kezdjenek el dolgozni a forgatókönyvön.

Az Aladdin hihetetlen sikere  után sokan vártak arra, hogy a Disney hivatalosan is bejelentse, hogy folytatódik a film. Dan Lin producer a múlt nyáron elmondta, hogy ez egy olyan dolog, amit a stúdiónak mérlegelnie kell (ezt ki hiszi amúgy el?). Az Aladdin animációs folytatásai házimozis kiadást éltek meg, de az élőszereplős új rész mozikba fog kerülni, melyben valószínűleg visszatér Mena Massoud, Naomi Scott és Will Smith is, bár egyikük sem írt alá több filmhez. Will Smith esetén jöhet némi késés, hiszen ő a legelfoglaltabb a színészek közül. Arról egyelőre nincs hír, hogy Guy Ritchie visszatér-e a rendezői teendőkhöz.

10 Will Smith film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: acinemanias.com)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download