Ryan Gosling főszereplésével jöhet a legújabb Múmia-film

Új Múmia-film a láthatáron!

2216

Ryan Gosling főszereplésével jöhet a legújabb Múmia-film

Nem alakult épp fényesen az Universal két remake-je, Az ismeretlen Drakula igencsak negatív kritikai visszhangban részesült, így a stúdió gyakorlatilag mihamarabb a szőnyeg alá söpörte a filmet, ráadásul a 2017-ben mozikba került Múmia sem járt másként.

12 filmsztár, aki a való életben is mentett már életet

Persze közel sem ennyire egyoldalú a helyzet, hiszen idén már mozikba került A láthatatlan ember hatalmasat szólt a mozikban, több kritikus az elmúlt évek egyik legjobb horrorjaként hivatkozik a filmre, amelyben maga Elisabeth Moss is hatalmasat alakít, ráadásul a kasszáknál is egész szépen teljesít a film.

Az Universal lelkesedése tehát töretlen, legalábbis A múmia kapcsán, mivel úgy tűnik, újra nekifutnak egy újabb remake-nek. Bár a hír egyelőre nem megerősített, mindenesetre már most felmerült egy ilyen film kapcsán Ryan Gosling neve, a We Got This Covered magazin mindezt ugyanarra a forrásra kívánja alapozni, ahonnét A nemzet aranya 3 előkészületeinek híre is származik. Nos, mindez csupán idő kérdése, ha hihetünk a hírforrásnak, a közeljövőben mindenképp további hírek érkezhetnek egy újabb Múmia előkészületeiről.

17 hétköznapi ember, aki megtévesztésig hasonlít valamelyik hírességre


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download