Mila Kunis érdekességek

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Mila Kunis-ról

11036

Mila Kunis érdekességek

Mila Kunis amerikai színésznő. Legismertebb szerepe Jackie Burkhart az Azok a 70-es évek show című sorozatból 1998 és 2006 között. Ezen kívül olyan filmekben szerepelt, mint Max Payne – Egyszemélyes háború, Éli könyve, Fekete hattyú és Ted. A bájos színésznő a napokban ünnepli születésének a 37. évfordulóját! Ennek apropójából lássunk csak pár tényt, amit lehet, hogy eddig nem is gondoltál volna…

Mila Kunis

1) Mila Kunis az akkori Szovjetunióban, a mai Ukrajna területén található Chernivtsiben született, méghozzá Milena Markovna Kunis néven.

2) A család 1991-ben emigrált Los Angelesbe, ahol Milának gyorsan meg kellett tanulnia angolul, hogy be tudjon illeszkedni, de a kezdeti nehézségek ellenére hamar megjött  bátorsága, és eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. 9 éves korában kezdett el komolyan foglalkozni a szakmával, amikor apja beíratta egy színészképzésre.

Mila Kunis érdekességek

3) Mila Kunis az Azok a 70-es évek (1998) című sorozat forgatásán kapta élete első csókját későbbi férjétől Ashton Kutchertől.

4) Ugyanehhez a sorozathoz kapcsolódva, a szereplőválogatás idején még csak 14 éves volt. Amikor megkérdezték tőle, hány éves, frappánsan azt válaszolta, tizennyolc lesz a születésnapján.

Azok a 70-es évek (1998)


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download