Színész, akik megutálták egymást a forgatás alatt

Folytatást kap az 1987-es Dirty Dancing Jennifer Grey-el a főszerepben

660

Folytatást kap az 1987-es Dirty Dancing Jennifer Grey-el a főszerepben

Minden idők leghíresebb romantikus filmjei közé tartozik Patrick Swayze és Jennifer Grey főszereplésével az 1987-es  Dirty Dancing. Érdekesség, hogy a tökéletesre sikeredett filmet – ami a mai napig megállja a helyét -, igencsak nehéz volt összehozni, mivel óriási színészi alakítást igényelt, ugyanis a főszereplők a való életben ki nem állhatták egymást, a színészek elég nehezen csiszolódtak össze. Elsősorban Swayzenek voltak gondjai Grey-el, akit túl éretlennek és idétlennek tartott. Amikor a közös táncjelenetekben fegyelmezte és tanáraként vezette a családjával nyaraló ártatlan lánykát, azt nemcsak eljátszották, a félénk Jennifernek színésznőként is szüksége volt Patrick iránymutatására és biztatására. Swayze szerint a forgatás valóságos rémálom volt, Jennifer “hangulatingadozásai az egész stábot hátráltatták, néha egyszerűen csak elkezdett bőgni.” Ennek ellenére egy csodálatos romantikus filmet hoztak össze. A két főszereplőt Golden Globe-díjra jelölték kiemelkedő alakításukért.

Dirty Dancing - Piszkos tánc (1987)

Jennifer Grey a Dirty Dancing után 25 éven keresztül még esküvőkön sem mert táncolni, nehogy megítéljék szerény tánctudása miatt,  majd Patrick Swayze halála és a saját betegsége ébresztette rá, hogy el kell engednie a félelmeit. Így elvállalta az amerikai Szombat Esti Lázat, amiben hírességek adnak elő komoly tánckoreográfiákat, és meg is nyerte. Jon Feltheimer, a Lionsgate stúdió vezérigazgatója a héten megerősítette, hogy beigazolódtak a júliusi hírek, miszerint folytatást kap minden idők egyik leghíresebb táncos filmje, a Dirty Dancing. A film főszereplője, egyben producere a 60 éves Jennifer Grey lesz, aki az 1987-es filmben Babyt alakította. Jon így fogalmazott:

“A 2009-ben elhunyt Patrick Swayze pótolhatatlan, mindenkinek nagyon fog hiányozni a következő részből.”

Azt, hogy ki fogja alakítani a férfi főszereplőt, egyelőre titok övezi. A folytatásos filmet Jonathan Levine fogja rendezni, akinek többek között a Fifti-fifti, Eleven testek, Ó, anyám!, vagy a Csekély esély filmeket köszönhetjük. A történetről egyelőre még semmit sem lehet tudni, csak annyit, hogy ugyanolyan romantikus nosztalgikus filmre készülhetünk, ami  a franchis rajongóit teljesen ki fogja elégíteni. További érdekesség, hogy az 1987-es Dirty Dancing – Piszkos tánc című filmklasszikus csupán 5 millió dollárból (1,4 milliárd forint) készült és elképesztő 218 millió dollár bevételt hozott világszerte. Addig is elevenítsük fel az eredeti Dirty Dancing – Hungry Eyes számát, amiben ismét átélhetjük a legszebb jeleneteket:

Szerző: MéziMcFly

10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download