14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

4647

Híres párok, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Az igaz szerelem igazi ritkaság, különösen a show biznisz világában. A párok olyan gyorsan jönnek és mennek, hogy lehetetlen nyomon követni őket. Ugyanakkor néhányan egy egész életen át együtt maradnak, gyerekeket nevelnek, együtt fedezik fel a világot és öregszenek meg, ez pedig elképesztően inspiráló. Következő cikkünkben összegyűjtöttünk 14 olyan híres párt, akik bebizonyítják, hogy igenis létezik az igaz szerelem.

(1) Will Smith és Jada Pinkett Smith

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Will Smith 1994-ben találkozott Jada Pinkettel, aki a The Fresh Prince of Bel-Air című sorozatban Will barátnője szerepére megjelent a meghallgatáson. Végül nem kapta meg a szerepet, de a való életben 1995-ben Will barátnője lett, majd 1997-ben összeházasodtak. A fenti fotó 1999-ben készült, két évvel házasságuk után. 24 éve vannak együtt, és sikeresen tartják magánéletüket privát körülmények között, annak ellenére, hogy rengeteg pletyka terjeng róluk. Két gyermekük van, Jaden (21) és Willow (19), akik gyakran jelennek meg szüleik mellett a vörös szőnyegen, így nem csoda, hogy ők Hollywood egyik leghíresebb családja.

(2) Oprah Winfrey és Stedman Graham

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Már több, mint 30 éve Oprah és Stedman Graham Hollywood egyik kedvenc párosa, annak ellenére, hogy nem házasok – 1986 óta vannak együtt (bár 1992-ben eljegyezték egymást), ami bebizonyítja, hogy az igaz szerelem nem kell, hogy egy darab papírral legyen bizonyítva. A fenti kép 1995-ben készült, majdnem egy évtizeddel azután, hogy összejöttek. Az évek alatt sikerült kapcsolatukat privát módon kezelni, de néha előfordul, hogy követőik számára feltöltenek egy képet magukról közösségi oldalaikra.

(3) Tom Hanks és Rita Wilson

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A 63 éves színész pár, Tom és Rita, a filmkészítő ipar egyik legszeretettebb párja. Szerelmük a Bosom Buddies című, ABC TV sorozat forgatásán kezdődött, 1981-ben. A fenti kép a nyolcvanas években készült, amikor csak kollégák voltak. 1988-ban házasodtak össze, és több, mint 30 év után még mindig kamera előtt, és mögött is szeretik, támogatják egymást. A fenti kép 1999-ben készült, 11 évvel azután, hogy összekötötték életeiket.

(4) John Legend és Chrissy Teigen

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A pár John Legend Stereo című dal klipforgatásán találkozott, és azóta, több, mint egy évtizede együtt vannak. A fenti kép a 2008-as Grammy díjátadón készült, az első közös megjelenésükön. Chrissy egy interjúban azt állította, hogy egy napra szakítottak, de ez nagy hiba volt, és soha többé nem váltak szét. Legend és Teigen 2013-ban házasodott össze, és ma már 2 gyerekük is van – lányuk, Luna, és fiuk, Miles. Az ok, hogy rengetegen követik őket közösségi oldalukon talán az, hogy soha nem félnek megosztani legmeghittebb pillanataikat.


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download