8 Jennifer Lawrence film, amit kár lenne kihagyni

16355

3. Joy (2015)

A JOY négy generáció, és egy sorsával küszködő egyedülálló édesanya történetét meséli el, aki az ország egyik legsikeresebb vállalkozójává vált. A film Joy Mangano, az Ingenious Designs megalapítójának életét dolgozza fel, aki az üzleti élet úttörőjeként több mint egy milliárd dolláros vagyonra tett szert.

Joy (2015)

Tudtad, hogy…?

… Jennifer Lawrence szerint David O. Russell hajnali 4-kor hívta fel őt, hogy elvállalná-e a filmet, amelyben Joy Mangano-t kellene alakítania? Lawrence szerint eléggé különös volt arra ébrednie, hogy Russell szerepet ajánl neki, amikor épp vele forgatott egy másik filmet.

2. Napos oldal (The Silver Linings Playbook, 2012)

Pat (Bradley Cooper) 8 hónapot töltött elmegyógyintézetben idegösszeroppanása miatt, ezalatt feleségét, állását és házát is elvesztette, mégis bizakodva áll az újrakezdéshez. Szüleihez költözik, akik nem igazán tudják, hogyan kezeljék a helyzetet, és csak arra vágynak, hogy Pat ismét saját lábára álljon. Azonban feltűnik Tiffany (Jennifer Lawrence), aki üzletet köt Pattel: segít neki visszaszerezni feleségét, ha Pat viszonozza a szívességet. Azonban az idő múlásával egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Napos oldal /Silver Linings Playbook, 2012/

Tudtad, hogy…?

… Jennifer Lawrence olyan színésznőket ütött ki a nyeregből Tiffany szerepéért, mint Blake Lively, Kirsten Dunst és Rooney Mara? Utóbbi azért is érdekes, mert Lawrence jelentkezett a Tetovált lány főszerepére, amit végül Mara kapott meg.

1. Az éhezők viadala-franchise

Panem az egykori Észak-Amerika romjain fekszik. Az ország a fényűző Kapitóliumból és 12 körzetből áll. Minden évben kisorsolnak egy 12 és 18 év közötti fiút és egy lányt a körzetekből, akiknek az Éhezők viadalán elő adásban kell megküzdeniük egymással. Katniss Everdeen hugával és anyjával él. Amikor kisorsolják a hugát, Katniss önként átveszi a helyét a Viadalban. A győzelemért nehéz döntéseket kell meghoznia, az életbenmaradásért pedig talán még emberségéről is le kell mondania.

Az éhezők viadala 2012

Tudtad, hogy…?

… Jennifer Lawrence komolyan készült a szerepre? Sziklát mászott, gyakorolta a harcot, fára mászott, futott, jógázott, sőt még íjászat-oktatáson is részt vett. Lawrence-t az íj és a nyíl helyes használatára egy olimpiai bronzérmes, Khatuna Lorig tanította.

Az éhezők viadala sikerének titka

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Jennifer Lawrence produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download