Elkészül a 47 Ronin folytatása!

Elkészül a 47 Ronin folytatása!

618

Elkészül a 47 Ronin folytatása!

Deadline hozta a hírt, miszerint a Mulan című szuperprodukció egyik színésze, Ron Yuan fogja rendezni a Universal filmjének folytatását, mely egy különleges cyberpunk mozi lesz. A tervek szerint az alkotók egy horrorelemekkel teleszőtt, modernkori szamurájfilmet szeretnének létrehozni.

47 Ronin (2013)

A direktor elmondta:

„Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok a Universallal és a producer csapatával ezen a műfajilag kevert, harcművészeti, akció-, horror- és cyber-punk filmen ” – mondta Yuan. „ Ez egy szórakoztató, intenzív, izgalmakkal teli utazás lesz a nézők számára világszerte.”

A 2013-as 47 Ronin című film kritikai és anyagi bukás is volt, melynek főszerepében Keanu Reeves volt látható, szereplőtársai Hiroyuki Sanada, Cary-Hiroyuki Tagawa, Togo Igawa és Tadanobu Asano voltak. Sajnos a film a 175 millió dollárt emésztett fel, ám világszerte csupán 151 milliót hozott, Amerikában nem érte el a 40 milliós összbevételt sem. A rendezői feladatokat ellátó Ron Yuannak nem ismeretlen terület a rendezés, hiszen több short filmet készített korábban, illetve tavaly rendezte a Step Up kínai változatát, a Step Up China című filmet. A folytatást 2021-ben kezdik el forgatni, de vajon a műfajváltás és az új irány elegendő lesz a sikerhez?

A valaha volt 20 legjobb akciófilm az IMDB szerint

(Via ACinemániás)


Article Tags: · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download