Itt az első kedvcsináló az Öngyilkos osztag 2-höz!

Itt az első kedvcsináló az Öngyilkos osztag 2-höz!

2855

Itt az első kedvcsináló az Öngyilkos osztag 2-höz!

Természetesen A galaxis őrzői-filmekkel már bizonyított James Gunn-féle The Suicide Squad is leleplezésre került a DC FanDome nevű rendezvényen, ami a 2016-os, a DCEU talán legtöbbet támadott Öngyilkos Osztag-filmjét egyszerre folytatja és rebootolja. Az első hivatalos anyagokon kívül azzal kapcsolatban is okosabbak lettünk a félórás prezentáció folyamán, hogy az illusztris szereplőgárda tagjai mely karaktereket fogják megformálni.

Az előző film gárdájából a korábbi híreknek megfelelően Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jai Courtney (Bumeráng kapitány) és Viola Davis (Amanda Waller) tér vissza. Hozzájuk csatlakozik Polka-Dot Man szerepében David Dastmalchian (A Hangya és a Darázs), Steve Agee (BrightBurn – A lángoló fiú) Cápakirályként, a direktor országos cimborái, Nathan Fillion és Michael Rooker pedig Javelin és Savant szerepében tűnnek majd fel. Talán a Will Smith helyére érkező Idris Elba szerepével kapcsolatban történt a legtöbb találgatás, ő most már hivatalosan is a Bloodsport nevű zsoldost fogja megformálni.

Az említetteken kívül Peter Capaldi a Thinker, a Saturday Night Live gárdáját erősítő Pete Davidson Blackguard, James Gunn testvére, Sean Gunn Weasel, John Cena a Peacemaker, Alice Braga (Isten városa) Sulsora, Mayling Ng-hez (Wonder Woman) Mangal és Daniela Melchior a Ratcatcher szerepében is benne lesz a filmben. A rendező továbbá arról is lerántotta a leplet, hogy a csapatnak két eredeti, tehát nem a forrásanyagból átvett gonosszal kell majd szembenéznie a történetben, méghozzá Juan Diego Botto és Joaquín Cosío alakításában.

Az alábbiakban megnézhetitek a karaktereket bejelentő videót és egy színfalak mögé elkalauzoló, hangulatos ízelítőt is, amiben Kinnaman azt tanácsolja, hogy senkihez ne kezdjünk el kötődni, vagyis feltehetően a film címében helyet kapó “öngyilkos” szócska ezúttal sokkal látványosabban fog megelevenedni.  Az ígéretesnek tűnő The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag 2021. augusztus 6-án fog a mozikba kerülni, szóval még várhatunk rá jó egy évet.

15 filmsztár, akinek a valódi arcát csak nagyon kevesen ismerhetik

(via Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download