Shazam! (2019) - Előzetes

Kiderült a címe a nagysikerű Shazam! folytatásának

344

Kiderült a címe a nagysikerű Shazam! folytatásának

A 2019-ben bemutatott Shazam! egy széles közönséghez szóló, az egyik legaranyosabb családbarát szuperhősmozi, ami néha túlzásokba esik és giccsbe fordul, de szórakoztató és vicces. Billy Batson és az ő hirtelen nagyra nőtt szuperhős-alteregója, Shazam! sokak véleménye, hogy a főhős olyan, mint egy nagy és szeretni való mamlasz, melyhez foghatót a DC még sosem csinált. A Shazam!  teli van humorral és akcióval, ami a mai szuperhős filmek alapelemei közé tartozik, de a filmet az emeli ki a többi közül, hogy a középpontjában egy megható családi történet van. A film igencsak nagy sikert hozott a maga 366 millió dollárjával. Így nem volt kérdés, hogy a második részt berendelik.

Shazam! – kritika

A forgatások már zajlottak is, de mint oly sok filmnél ez a folytatásos film sem volt kivétel azalól, hogy leálljanak a forgatásokkal és csússzon a betervezett menetrend, ugyanis a folytatást bemutató premier 2022. áprilisáról ugyanazon év november 4-re tolták. A rendező csakúgy, mint az első részben David F. Sandberg lesz, aki olyan filmeket hozott össze, mint az Amikor kialszik a fény, vagy az Annabelle 2: A teremtés. Visszatérő szereplők lesznek Zachary Levi mellett Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody és Faithe Herman.

Faithe pedig elárulta a Shazam! 2 címét, ami igen találóan nem Shazam!! lesz, hanem Shazam! Fury of the Gods, magyar fordításban tehát: Az istenek haragja.

A folytatásban pedig láthatjuk majd, hogy a gonosz földönkívüli hernyó, Mister Mind, valamint a vele összefogó Doctor Sivana (Mark Strong) hogy csapnak össze Billy Batsonnal és mostohatestvéreivel, akik immáron szintén képesek egyetlen varázsszóra szuperhőssé változni. Érdekesség, hogy az amerikai stand-up komikus, David ‘Sinbad’ Adkins is szerepel majd a filmben. Az, hogy ‘Sinbad’ pontosan milyen szerepet kapott, még titok övezi.

Szerző: MéziMcFly

18 hollywoodi sztár, aki drámaian megváltozott a hitelesebb alakítás kedvéért


Article Tags: · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download