Az eredeti szereplőgárdával jöhet a Nagyfiúk 3!

Az eredeti szereplőgárdával jöhet a Nagyfiúk 3!

21669

Jöhet a Nagyfiúk 3!

A csodaszép Maria Bello neve sokak számára lehet ismerős. Főleg sorozatokban mutatta meg színészi tehetségét, de néhány olyan filmben is játszott már, mint a 2000-es Sakáltanya, a 2004-es A titkos ablak, vagy a 2013-as Fogságban. A legtöbben azonban valószínűleg a Nagyfiúk első és második része dögös feleségeként emlékeznek rá.

Az eredeti szereplőgárdával jöhet a Nagyfiúk 3!

Maria Bello

Amikor egyik filmjének sajtókörútján faggatták az újságírók a Nagyfiúk 3-ról, a színésznő azt mondta, hogy bár az elmúlt időszakban több műfajban is próbálkozott és élvezte is a forgatását, nagyon várja már, hogy Adam Sandler végre nekilásson a Nagyfiúk 3.-nak.

“Úgy tudom, tervezik a harmadik részt, de nem ismerem a részleteket. Én szívesen dolgoznék megint Sandlerrel meg Kevin James-szel, mert nagyon vicces volt velük filmezni.” – nyilatkozta Bello.

Reméljük, hogy Bello részéről nem csak üres szavak voltak ezek, hanem titokban tényleg elkezdték készíteni a terepet a Nagyfiúk 3. részének. Ha a jövőben bármi fejlemény lenne a filmmel kapcsolatban, azonnal jelentkezni fogunk.

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download