Nagyot is nyitott, meg nem is Az Igazság Ligája - Hétvégi bevételi lista, USA

Előzetest és premierdátumot is kapott Az Igazság Ligája rendezői változata

355

Előzetest és premierdátumot is kapott Az Igazság Ligája rendezői változata

Kiderült, hogy Az Igazság Ligája milyen hosszú lesz, és milyen formátumban érkezik a Snyder vágás az HBO Maxra. A film rendezője Zack Snyder már hónapok óta azon dolgozik, hogy saját elképzelései szerint készítse el a produkciót, amihez a Warner közel 30 millió dolláros összeggel járul hozzá a projecthez.

Az Igazság Ligája rendezői változata 4 részes minisorozat lesz, és epizódonként 1 órás intervallumra számíthatunk. Zack továbbá elmondta, hogy lesz egy olyan verzió is, ami egyetlen 4 órás filmként lesz megtekinthető. A Snyder vágás elsősorban az HBO Maxra érkezik a tengerentúlon, hazánkban pedig a streamingszolgáltatón láthatjuk. Az első epizód premierdátuma sajnos még nem most lesz, ugyanis a nagy durranásra előreláthatólag 2021. szeptember 5-én kerül sor.

Érdekesség, hogy a rendező elmondása szerint a rendezői változatban egyetlen egy képkockát sem használ fel a 2017-es mozis változatból, viszont emiatt több jelenetet is újraforgat. Továbbá vizuálisan is felújítják  Snyder által már korábban leforgatott, ugyanakkor fel nem használt anyagot ezen filmes változathoz.

 

Henry Cavill visszatér Superman szerepében?

Szerző: MéziMcFly


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download