Tommy Lee Jones 10 legjobb filmje

Tommy Lee Jones 10 legjobb filmje

15055

6. Texasi krónikák (Lonesome Dove, 1989)

A festõi nevû Lonesome Dove álmos kisváros Texasban, a Rio Grande partján. Ide vonult vissza a Texasi Lovascsendõrség, a Rangerek két kapitánya, hogy lótenyésztéssel üsse agyon öreg napjait. Most mégis felcsillan az utolsó nagy kaland lehetõsége: egy marhacsordát kellene felterelniük északra, ahol csodásak a legelõk és borsosak az árak. Csatlakozik az egyre bõvülõ csapathoz régi cimborájuk, Jake Spoon, akit egy ostoba bûn miatt köröznek, és Lorena Wood, a városka jobb életre vágyó gyönyörû örömlánya…

Texasi krónikák (Lonesome Dove, 1989)

Tudtad, hogy…?

… Tommy Lee Jones-t Golden Globe díjra jelölték alakításáért?

5. Úszó erőd (Under Siege, 1992)

Casey Rybackről (Steven Seagal), a USS Missouri csatahajó jámbor szakácsáról csak kevesen tudják, hogy valamikor mindenre elszánt harcosként szolgált Vietnamban és a Közel-Keleten. A sors újra közbeszól, mert amikor a Missouri terroristák célpontjává válik, akik meg akarják szerezni a hajó nukleáris fegyvereit, Rybacknek a maroknyi legénység élére kell állnia, hogy megvédje a hajót, miközben a szárazföldön milliók rettegnek lélegzetvisszafojtva a fenyegető nukleáris háborútól.

Úszó erőd (Under Siege, 1992)

Tudtad, hogy…?

… a filmből kilenc színész is feltűnik az egy évvel későbbi A szökevény (1993) című filmben, beleértve Tommy Lee Jones-t is.

4. Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men, 2007)

A maxikói határ közelében Llewelyn Moss (Josh Brolin) talál egy teherautót, néhány hullát, rengeteg kokaint és két millió dollárt. Vesztére Moss elteszi a pénzt, és ezzel a saját és a környékbeliek nyakára szabadít egy titokzatos idegent, Anton Chigurht (Javier Bardem). Anton ugyanis a pénzt keresi, ám módszerei kellően kegyetlenek ahhoz, hogy még a sokat látott, és az életből kiábrándult Bell sheriffet (Tommy Lee Jones) is megdöbbentsék.

Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men, 2007)

Tudtad, hogy…?

… a forgatás egyik váratlan többletköltségét az jelentette, hogy a sminkes stáb nagyon drága művért vásárolt? Ennek az volt az oka, hogy az eredeti művér cukorral készül, és így a halottakat játszó statisztáknak rengeteg rovarral kellett volna megküzdeniük a sivatagban, míg a drágább művér nem vonzza a legyeket és bogarakat.


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download