Tom Cruise és Emily Blunt is visszatér A holnap határa 2-ben

Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével jöhet A holnap határa 2!

6702

Jöhet A holnap határa 2!

A holnap határa sikere után nem volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás, bár már 2019. márciusában lehetett hallani arról, hogy Matt Robinson írja majd a forgatókönyvet, mostanáig viszont igencsak csendes volt a produkció háza tája.

Tom Cruise - A holnap határai

A 2014-ben mozikba került Holnap határa története szerint bolygónkat egy eddig sosem látott földönkívüli támadás veszélyezteti. Az emberiség egyre elkeseredettebb csatát vív, így a tapasztalatlan Bill Cage-et is csakhamar utoléri a végzete. A férfi hamar elesik az egyik csatatéren, ám különös módon egy időhurokba kerül, így újra és újra kénytelen átélni a saját halálát és a vesztes csatát. Viszont minél többször ismétlődik meg a múlt, Bill annál tapasztaltabb harcossá válik, így némi remény is csillan, hogy megváltoztathassa a harc végső kimenetelét.

Kétségtelen, már az első rész történetvezetésével is meg kellett küzdenie egy picit a nézőknek, hogy kibogozzák azt, most pedig úgy tűnik, hogy ez a folytatással sem lesz másként. A film rendezője, Doug Liman egy nemrégiben posztolt képe alapján legalábbis egyértelművé válik, hogy a forgatókönyv ezúttal is szövevényes lesz majd. Egyelőre azonban kérdéses, mikor kezdődhetnek el a film tényleges munkálatai, hiszen a főszerepet alakító Tom Cruise két Mission: Impossible forgatásával is elfoglalt mostanában, amelyek várhatóan 2021-ben és 2022-ben kerülhetnek a mozikba.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download