Csúszik a Kampókéz premierdátuma

Csúszik a Kampókéz premierdátuma

232

Csúszik a Kampókéz premierdátuma

Májusban beszámoltunk Nektek arról, hogy a Kampókéz című legújabb horror szeptember 25-én kerül a mozikba. Sajnos ennek a filmnek a bemutatódátuma is a járvány áldozatául esett, mivel jócskán elhalasztották a premiert.  Egyre több stúdió kezdett bele ismét a nagyobb költségvetésű premiereinek elhalasztásába: a Wonder Woman 1984-et jobb esetben is csak decemberben láthatjuk, és valószínűleg a csúszásban a Fekete Özvegy is követi.

A Universal legfrissebb közleményéből megtudtuk, hogy a Kampókéz bemutatódátumához sajnos nem tudják magukat tartani, így egy későbbi dátumra teszik át napjaink egyik legígéretesebb horrorrendezője, Jordan Peele (Tűnj el!, Mi) produceri felügyeletében készült film debütálását, ami már nem is ebben az évben lesz, hanem valamikor 2021-ben, de pontosabb dátumot nem közöltek. A csúsztatást  azzal indokolták, hogy a mozilátogatási hajlandóság a jelenlegi körülmények között érthetően drasztikusan csökkent az amerikai filmszínházakban, amelyek a bevételeket termelik, így ez volt az egyetlen megoldás.

Azonban jó hír, hogy a rendező, Nia DaCosta annak ellenére, hogy jócskán elcsúszott a film bemutatója, kizárja, hogy streaming, vagy VOD-szolgáltató kínálatában debütáljon. A “spirituális folytatást” mindenképpen a mozivásznon kívánja bemutatni. A történetben az 1992-es Kampókéz című horrorfilm szellemi örököse visszatér a mára meggazdagodott chicagoi városrészbe, ahol a legenda megszületett és újra elkezdődik a vérontás.

Szerző: MéziMcFly

Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download