Megvan, mikor jön a Jumanji 2

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Jumanji 4!

3958

Jöhet a Jumanji 4!

Bármennyire is fogadták szkeptikusan a hírt annak idején többen is, hogy folytatás készül az 1995-ben mozikba került Jumanjihoz, a Vár a dzsungel nagyon megtalálta az útját a rajongókhoz. Nem is volt kérdés, hogy elkészüljön egy további a folytatás, a tavalyi év végén megjelent Következő szint sikerült megismételni az előző rész sikerét.

Jumanji - A következő szint - Filmkritika (Jumanji: The Next Level) 2019

Jake Kasdan igazán remek munkát végzett, és egy olyan franchise-t épített, amelynek epizódjai akár önálló felvonásként is megállják a helyüket, persze továbbra is nyitott kérdés maradt, hogy vajon elkészül-e a negyedik rész. A rendező nem is olyan régen interjút adott a Collider magazinnak, amelyben néhány izgalmas kérdésről is lerántotta a leplet az előző filmekkel kapcsolatban, mégis talán azzal a válaszával okozta a legnagyobb meglepetést, amelyben azt is elárulta, mi a helyzet a negyedik résszel.

“A közelmúltban kezdtünk el tárgyalni erről. Bár a jelenlegi válság mindannyiunkat súlyt, de bízom benne, hogy hamarosan újra nyeregben leszünk. Számomra minden folytatásnál az volt a kérdés, hogy képesek-e megállni a saját lábukon. Azt hiszem, abban biztosak lehetünk, hogy lesz egy negyedik film, csak épp ki kell találnunk, milyen irányba is tartson majd” – nyilatkozta a rendező.

15 filmsztár, aki vállalhatatlan reklámfilmekkel kezdte karrierjét

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download