Visszatér Shrek és a Csizmás kandúr

Jön a Shrek 5!

1630

Jön a Shrek 5!

Sok idő eltelt a 4. rész óta, de a Shrek-kultusz nem vesztett fényéből. A Shrek franchise alkotói hivatalosan is bejelentették, hogy jön az animációs filmsorozat 5. része. Nem véletlen, hiszen az alkotás annyira népszerű, hogy érdeklődés egy évtizeddel a 4. epizód bemutatása után is nagy az ogre kalandjai iránt.

Shrek /Shrek, 2001/ - Érdekességek

A Dreamwork és a NBCUniversal jelentette be, hogy az ötödik rész gyártása folyamatban van, és a rajongók nemsokára láthatják az új epizódot a mozikban. Csak azért nem csapnak nagyobb hírverést a készítők, mert először a Csizmás kandúr folytatása érkezik, s a kettő kommunikálása összezavarhatná a nézőket. Ettől függetlenül a Shrek 5 forgatókönyve elkészült, a filmhez pedig új írót és rendezőt szerződtettek. A Trollok társrendezője, Mike Mitchell és Walt Dohrn neve is felmerült a film kapcsán.

A következő rész nem direkt folytatása az előzőeknek, bár természetesen lesz köze hozzájuk. A hivatalos bejelentésre sem kell már sokáig várni a lap szerint, amely azt is megírta, hogy a bemutató 2022 szeptemberében lesz, már ha nem csúsznak meg az alkotók a filmkészítéssel.

20 látványos kulisszafotó az elmúlt évek legnépszerűbb mozifilmjeinek forgatásairól

(via Magyar Narancs)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download