Az éhezők viadala sikerének titka

Új Éhezők viadala-film a láthatáron!

2432

Új Éhezők viadala-film a láthatáron!

A 2010-es évek talán legnépszerűbb kalandfilm-sorozata volt Az éhezők viadala, amely négy filmre lebontva dolgozta fel Suzanne Collins regényeit. A filmek minősége a kezdeti nagyon erőstől a negyedik mozira eléggé visszaesett, de a népszerűségéből ez nem sokat vett el. Éppen ezért most rajongók milliói örülhetnek: készül ugyanis az új film!

Az éhezők viadala 2012

Természetesen ezúttal is Suzanne Collins egy készülő regénye lesz az alap, méghozzá az egyelőre magyar címmel nem rendelkező The Ballad of Songbirds and Snakes, amely májusban landolt a könyvesboltok polcain. Ahogy az előző filmek esetében, úgy most is az írónő készíti majd el a film forgatókönyvét, amelyben Michael Arndt lesz segítségére.

A The Ballad of Songbirds and Snakes tulajdonképpen egy klasszikus előzménytörténet lesz, így ne számítsunk rá, hogy ismét a Jennifer Lawrence által alakított Katniss Everdeen lesz a főhős. Hogy végül is kap-e bármilyen szerepet a sztoriban, azt nem tudni, az ugyanis a Donald Sutherland által megformált Snow elnökről fog szólni, egészen pontosan a 18 éves Snow-ról. Az események a tizedik nagy Éhezők viadal idején játszódnak, amelyen Snow mentorként vesz részt. Egyelőre kevés részlet ismert mind a pontos cselekményről, mind a film stábjáról. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a rendezői széket ismét az előző filmeket (kivéve az első részt) is jegyző Francis Lawrence fogja elfoglalni.

Mi lett az Alkonyat filmek szereplőivel?

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download