Jurassic World: Bukott birodalom (2018) - Kritika

Fotókkal adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

1454

Fotókkal adtak ízelítőt az Jurassic World 3-ból

A pandémia nem igazán könnyítette meg a filmipar dolgát az elmúlt időszakban, számos produkció forgatása leállt, majd fokozatosan újra is indult, ettől függetlenül a filmes szakembereknek további nehézségekkel kell szembenézniük. Történetesen most a Jurassic World 3 munkálataiba kaphattunk bepillantást.

Jurassic World 3

Nemrégiben kisebb szenzációt váltott ki a hír, hogy Tom Cruise egy egész hajót bérelt ki a norvég partoknál, ahová beköltöztette a Mission: Impossible teljes stábját, hogy az zavartalanul és a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzettől függetlenül dolgozhasson. Persze nem minden projekt büszkélkedhet egy ilyen elszánt csapattaggal, így a többieknek fokozott biztonsági előírásokat kell betartaniuk, ügyelve a megfelelő higiéniai intézkedésre.

Szájmaszk, kesztyű természetesen alap, ahogy azzal szinte mindenki szembesült a mindennapokban. Nincs ezzel másként pedig a Jurassic World: Világuralom stábja sem. Colin Trevorrow filmjének munkálatai tehát gőzerővel zajlanak, a tervek szerint pedig 2021. június elején érkezik a mozikba.

Minden idők 10 legrosszabb filmje az Arany Málna szerint

(via Mafab)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download