Mégis elkészülhet a Szex és New York 3!

Mégis elkészülhet a Szex és New York 3!

545

Mégis elkészülhet a Szex és New York 3!

Mégis jöhet a Szex és New York harmadik filmje, ha a rendezők úgy döntenek, hogy mást kérnek fel Samantha karakterének alakítására. A Szex és New York sorozatban és mindkét filmben Kim Cattrall játszotta Samanthát, illetve egy harmadik film is majdnem készen állt már a forgatás megkezdésére, amikor állítólag a színésznő kilépett, mert a filmben való részvétele a Warner Bros produkciós cégtől függött, akikkel éppen más projekteken dolgozott.

Szex és New York - A film (Sex and the City: The Movie, 2008)

A stúdió végül úgy döntött, hogy nem lép előre mind a négy főszereplő hölgy nélkül, azonban a rajongók egyre többször dobták fel az ötletet, miszerint választhatnának más színésznőt is a szerepre, főleg Sharon Stone neve hangzott el ennek kapcsán. Andy Cohen meg is kérdezte Sharon Stone-t és Cynthia Nixont arról, hogy mi lenne, ha ő játszaná Samantha karakterét, illetve egyáltalán hallott arról, hogy a rajongók szívesen látnák a filmben.

“Nem hallottam róla, de mindig megtiszteltetés számomra, ha együtt dolgozhatok Cynthiával” – mondta Sharon.

“Azt hiszem, hogy Sharon csodálatos lenne (mint Samantha). Kim hihetetlenül nagyszerű volt Samanthaként, és úgy gondolom Sharon is teljesen magáévá tudná tenni (a szerepet)” – mondta Cynthia, aki hozzátette, hogy azt is sokaktól hallotta, hogy egy színesbőrű színésznő is eljátszhatná a szerepet, ami szerinte csodálatos lenne.

20 világsztár, aki megfogadta, hogy hatalmas családot fog alapítani

(via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download