Filmes hibák, amiket csak a szemfülesek vesznek észre

15 hihetetlen filmes hiba, amit sosem vettél észre

53432

Filmes hibák, amiket csak a szemfülesek vesznek észre

A film fanatikusok igen figyelmesek, így gyorsan kiszúrják az esetleges bakikat. Minden apró részlet, akár a szereplőn, akár a környezetében picit is rosszul vagy hibásan változik, azt a legszemfülesebbek azonnal észre veszik. Alábbi cikkünkben következzenek olyan filmes hibák, melyet már lehet hogy te is láttál, de biztos, hogy nem tűnt fel. Neked feltűnt valamelyik?

1. Alkonyat

Alkonyat

Ha alaposan nézünk filmeket, az egyik leggyakoribb hiba, amivel találkozhatunk az az, hogy meglátjuk a kamera tükörképét. Ez olyan baki, amit számos rendező nem vesz észre. Így jártak ezzel az Alkonyat készítői is, akik nem számoltak azzal, hogy bizony egy autó ablakából is visszatükröződik a háttér.

2. Becstelen brigantyk

Becstelen brigantyk

A német tiszten látható jelvény az egyik ponton még látható, azonban egy későbbi jelenetben úgy látszik már nem akart vele dicsekedni.

3. Avatar

Avatar

Amikor a Sam Worthington által játszott Jake felnyitja a kapszulát még semmi jele a kerekesszéknek, ám néhány pillanattal később, szinte a semmiből megjelenik mellette.

4. Terminátor 2. – Az ítélet napja

Terminátor 2. - Az ítélet napja

A produkció első felében John-t úgy menti meg a golyóktól a Terminátor, hogy pajzsként használja a testét a T-1000-es golyózápor ellen. A hátát el is lepik a lövedékek, azonban néhány képkockával később a kabátja szebb, mint új korában.


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download