Addams Family – A galád család (The Addams Family, 2019) - Előzetes

Megérkezett az animációs Addams Family 2 előzetese

479

Megérkezett az animációs Addams Family 2 előzetese

Greg Tiernan a 2019-es első animációs Addams Family bemutatásának rendezője úgy döntött, hogy összehoz egy második részt is a történetből, majd a következőket nyilatkozta: “Az Addams Family generációkat köt össze, és még több poént lehet kihozni belőle, mint korábban. Az első rész sikere tavaly megmutatta, hogy Addamséknak továbbra is helye van a popkultúrában. A folytatás is hasonlóan vicces lesz. Szuper ezt az utazást az összeszokott stábbal folytatni, illetve a becsatlakozókat is jóleső borzongással fogadhatjuk.

A történet így a 2019-es Addams Family – A galád család film folytatása lesz, ahol az Addams család újra készen áll, hogy ijesztően humoros és szokatlan kalandokba keveredjen.

Az animáció rendezője  – csakúgy, mint 2019-ben –  Greg Tiernan lesz, a szinkronhangok pedig Charlize Theron (Morticia), Oscar Isaac (Gomez), Chloe Moretz (Wednesday), Nick Kroll (Fester), Bette Midler (Grandma), Snoop Dogg (It), Bill Hader (Cyrus) és Javon “Wanna” Walton (Pugsley) lesznek. Az animációt 2021-ben fogják bemutatni halloween táján, október 8-án.

Szerző: MéziMcFly

Így néznének ki kedvenc Disney hősnőink a valóságban


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download