Javában zajlik a forgatás, jön az Uncharted mozi!

Javában zajlik a forgatás, jön az Uncharted mozi!

404

Javában zajlik a forgatás, jön az Uncharted mozi!

Az elmúlt 12 év alatt annyi mindenen ment keresztül az Uncharted videojáték adaptációja, hogy csakis akkor voltunk hajlandóak elhinni a forgatás elindulását, amikor már azt a Sony is hivatalosan megerősítette és befutottak az első látnivalók a díszletek közül. Azóta gőzerővel haladnak a munkálatok, legutóbb például Mark Wahlberg Sullyját láthattuk elegáns kiadásban. Nem kellett rá sokat várnunk és megérkezett a legelső hivatalos kép is a főszereplőről: Tom Holland Instagramján bukkant fel az alábbi anyag, amelyen magát a színészt láthatjuk az ifjú Nathan Drake-ként, méghozzá a kalandor jellegzetes felszerelésében. A karján éktelenkedő vérfolt és a leamortizált háttér pedig arról árulkodik, hogy hősünk túl van már egy-két mozgalmas jeleneten.

View this post on Instagram

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Egyébként a karakter videojátékos szinkronhangját szolgáltató Nolan North is kilátogatott a forgatás helyszínére, ahol nem csak Hollanddal haverkodott, de lőtt két érdekes fotót is. Íme:

View this post on Instagram

Thanks for the walkthrough on @UnchartedMovie. Couldn't be happier that you're Nathan Drake, @TomHolland2013 Good luck with the “half tuck”!

A post shared by Nolan North (@reallynolannorth) on

Az Uncharted filmet Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) rendezésében, Tom Holland, Mark Wahlberg és Antonio Banderas szereplésével fogják bemutatni, várhatóan 2021. július 16-án.

7 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Tom Holland-ról

(Via Gamestar)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download