Filmajánló a hétvégére – 2016. október 1-2.

Jön a Creed 3!

669

Jön a Creed 3!

Hát persze, hogy két sikeres felvonás után az MGM trilógiává bővíti a Michael B. Jordan főszereplésével bemutatott Creedet, amiről hivatalosan egyelőre csupán annyit tudni, hogy ki írja a forgatókönyvét. Most azonban kiderülhetett a rendező személye is, és ha a Deadline nem téved, akkor a kamera előtt és mögött egyaránt hatalmas felelősség hárul majd rá.

Megkezdődtek a CREED II. munkálatai

A már említett Michael B. Jordanről van szó, aki a Rocky-sorozat folytatásaként és spin-off-jaként elkészült filmekben a főszereplő Adonis “Donnie” Johnsont alakítja. Az első részt sikerre vitt Ryan Coogler, majd az őt helyettesítő Steve Caple Jr. után ezúttal a színész foglalhatja el a direktori széket, értesült a Deadline, ami egyúttal Jordan első rendezése is lenne.

Habár a kamera mögött még nem volt alkalma bizonyítani ilyen pozícióban, ez ne rettentsen el senkit, hiszen a színész mostanság egyre érdekeltebb a kulisszák mögötti munkálatokban. Példának okáért, a 2019-es A kegyelem ára esetében producerként tevékenykedett a főszerep eljátszása mellett, ráadásul nemrégiben derült ki az is, hogy a vezető produceri felügyeletében készül a DC Comicshoz tartozó Static Shock önálló filmje.

Mint az első bekezdésből kiderült, már a forgatókönyvíró is megvan Zach Baylin személyében, de hogy pontosan merre viszi majd a dráma irányát, arról még csak feltételezések sincsenek, mint ahogyan arról sem, hogy Sylvester Stallone is visszatér-e a harmadik részre. Rocky Balboa megformálója korábban azt nyilatkozta, hogy számára a második résszel véget ért a történet, de természetesen ebből még bármi kisülhet.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michael B. Jordanről

(Via Puliwood)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download