Adam Sandler és Jennifer Aniston újra közös filmmel jelentkezik

Adam Sandler és Jennifer Aniston újra közös filmmel jelentkezik

1202

Adam Sandler és Jennifer Aniston újra közös filmmel jelentkezik

Elkezdték fejleszteni a 2019-ben nagy sikert aratott Gyagyás gyilkosság folytatását, amelyben a két főszereplő Adam Sandler és Jennifer Aniston. A Netflix által Gyagyás gyilkosság címen bemutatott krimikomédia második részét is James Vanderbilt írná, akivel már folynak a tárgyalások. Természetesen a filmre a két nagyágyú Adam Sandler és Jennifer Aniston is visszatérne, bár a korai fázis, valamint a még közel sem biztosra vehető berendelés miatt velük még nem kötöttek szerződést.

Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery, 2019) - Kritika

A film sikerességét mutatja, hogy a Netflix közleményei alapján még nem néztek meg annyian filmet az előfizetői fiókban az első három nap során, mint a Murder Mysteryt. Konkrétan 30 869 863 előfizető indította el a filmet a nyitóhétvégéjén és nézte meg legalább a 70%-át – ez minden bizonnyal jóval több nézőt jelent. Az előfizetők megoszlása szerint 13 374 914-en Észak-Amerikából nézték a filmet, míg 17 494 949-en a világ többi részéről.

Annyi bizonyos, hogy a közeljövőben egyre többet fogunk hallani a film folytatásáról, amiről természetesen egyből beszámolunk nektek is!

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download