FILMEZZUNK.HU
Hollywoodi hírességek, akik megosztották a világgal elképesztő fogyásuknak a titkát

7 hollywoodi híresség, aki megosztotta a világgal elképesztő fogyásának a titkát

11042

Hollywoodi hírességek, akik megosztották a világgal elképesztő fogyásuknak a titkát

Bárki bármit gondol, a filmvilág sztárjai rengeteg mindenben különböznek az átlag emberektől. Míg mi néha elengedhetjük magunkat a gasztronómia terén, addig a filmsztárokat súlyos szabályok, illetve szerződések kötik, hogy megfeleljenek nekünk. Van, aki egy szerep kedvéért fogy hatalmasat, de olyan is akad, aki egyszerűen csak jobban szeretne kinézni, ezáltal is több rajongót gyűjtve magának.

Alábbi összeállításunkban bemutatunk néhány szokatlan módot arról, ahogyan a sztárok fogyni tudnak. Nekik bevált, de ezek nem feltétlen bevált módszerek, ezért minden kedves Olvasót kérünk, ha kipróbálná, mindenképpen olvasson utána bővebb információkért.

1. Natalie Portman

Hogy hitelesen eltudja játszani Natalie Portman a balettos szerepét a Fekete hattyúban, nem kevés kilótól kellett megszabadulnia. A diétája nem sokban különbözött filmbéli karakterének étrendjétől: nap, mint nap grapefruitot, sárgarépát és néhány szem mandulát ehetett. Alakítását végül Oscar-díjjal jutalmazta a nagyérdemű.

Natalie Portman

2. Beyoncé

Beyoncé nem volt hajlandó szilárd táplálékot bevinni a szervezetébe annak okáért, hogy lefogyjon és alkalmassá váljon a Dreamgirls egyik szerepére. Az énekes-színésznő két héten át csak vizet ivott citromlével, cayenne borssal és juharsziruppal, illetve néha friss zöldséggel a tetején. Az eredmény szembetűnő volt, bár Beyoncé beismerte, hogy soha többé nem csinálná újra ezt a diétát.

Beyoncé

3. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey az Oscar-díjért, amit a Mielőtt meghaltam című filmért kapott, nagyon megdolgozott. 4 hónapon keresztül rendkívül alacsony kalóriatartalmú diétán volt, aminek az alapja a sok folyadék és a megfelelő mennyiségű fehérjebevitel volt. Egy interjú során azt állította, hogy a forgatás ideje alatt az volt a legfurcsább, hogy 60 kilósan kitisztult a feje: “Meglepően világosan tudtam gondolkodni, és három órával kevesebb alvás után is pihentnek éreztem magam.”

Matthew McConaughey

4. Reese Witherspoon

Reese a szülés után döntött úgy, hogy megszabadul a felesleges zsírpárnáktól. Egy népszerű diétába fogott, aminek a bébiétel az alapja. A titok egyszerű: a pépes étel könnyen emészthető, míg az adag mérete nem engedi, hogy túl sokat egyen egyszerre.

Reese Witherspoon

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·