Jön a Halálos fegyver 5

Az eredeti színészpárossal jöhet a Halálos fegyver 5!

7160

Jöhet a Halálos fegyver 5!

Egy ideje lehetett már kósza pletykákat hallani arról, hogy folytatást kap a legendás Halálos fegyver széria, Dan Lin producer is elárulta, hogy szeretné újra összerántani az eredeti stábot, most viszont a filmes egyik főszereplője, Mel Gibson mesélt arról, hogy már valóban javában zajlanak az előkészületi munkálatok. Eddig csak reménykedni lehetett abban, hogy összejön a dolog, de most már szinte bizonyos, hogy elkészül az ötödik rész.

Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

Riggs és Murtaugh tehát még egy utolsó kaland erejéig visszatérnek – igen, természetesen Danny Glover sem marad ki a buliból, nélküle nem sok értelme lenne elkészíteni egy új részt. Mel Gibson azt is elárulta, ki ülhet majd a rendezői székbe, ennek pedig nagyon fognak örülni azok, akik szerették az eddigi részeket. Richard Donner lesz ugyanis a Halálos fegyver 5 rendezője – neki köszönhettük a korábbi négy mozit, illetve olyan filmek miatt ismerhetitek még a nevét, mint az első két Superman, a Kincsvadászok, a Sólyomasszony, vagy épp az Idővonal. 

Gibson egyébként új filmje, a Fatman promótálása közben tért ki a Halálos fegyver 5-re. Épp a Good Morning America nevezetű műsorban szerepelt, és itt szegezték neki a kérdést az esetleges folytatás kapcsán.  Richard Donner immár 90 éves, a 2006-os 16 utca óta egyetlen filmet sem rendezett, az ötödik Halálos fegyver mozi tehát nagy visszatérést jelenthetne számára is.

Mel Gibson 12 legjobb filmje

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download