Nagy meglepetés: jön a Gladiátor 2?

Nagy meglepetés: jön a Gladiátor 2?

2965

Jön a Gladiátor 2?

20 évvel az eredeti film, a Gladiátor után érkezhet a második film is – és igen, Ridley Scott úgy néz ki, hogy visszatér a rendezői székbe. Ráadásul van egy ötlete, hogyan hozhatná vissza a filmbe Russell Crowe-t, akinek halálával végződik az első film.

Elképesztő filmes bakik a Gladiátor című filmben

A Gladiátor hatalmas sikert aratott világszerte, és nem csak a nézők körében: 11 Oscar-jelöléséből 5-öt díjra is váltott, köztük a két legfontosabban: megkapta a legjobb film és a legjobb férfi főszereplő díját is. Nem csoda, ha Scott szeretné folytatni a filmet – vagy, ha szeretné, hogy Crowe visszatérjen, akkor inkább mondjuk úgy, hogy rendezne belőle még egy történetet.

Crowe neve már többször felmerült az évek során a Galdiátor 2-vel kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy a rendezőnek most született meg az a zseniális ötlete (amit természetesen gondosan titkol), amivel vissza lehet hozni Maximus karakterét a vászonra, és nem lenne túl erőltetett.

Hogy ez tényleg megtörténik-e, az ugyan még egyáltalán nem biztos, mert az előző film óta eltelt 20 év, és a színész kicsit megváltozott, illetve most épp elfoglalt valami mással. De az a lényeg, hogy Scott tudja, hogyan támaszthatná fel. Amilyen sokat kellett várni erre a bejelentésre, valószínűleg olyan gyorsan fognak majd felpörögni a dolgok, úgyhogy biztos, hogy hamarosan új híreket kapunk majd arról, mikor és hol kezdődik majd a forgatás. A film forgatókönyvét Peter Craig írhatja, aki legutóbb a Top Gun 2-őn dolgozott, vagyis van tapasztalata abban, hogyan nyúljon egy évtizedekkel ezelőtti film folytatásának történetéhez. A produkció mindenesetre már most nagyon izgalmasan hangzik…

A legismertebb magyar szinkronhangok, akikért odáig vagyunk

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download