Biztossá vált, hogy jön a Deadpool 3!

Biztossá vált, hogy jön a Deadpool 3!

596

Biztossá vált, hogy jön a Deadpool 3!

Ryan Reynolds ismét magára ölti a piros-fekete bőrszerkót! Egy újabb fontos lépést tett a megvalósulás felé az előkészítés igencsak korai fázisában tartó Deadpool 3, amely bennfentes források szerint elődeihez hasonlóan R-besorolású lesz. Miután a Fox megvásárlása révén a Disney kezébe kerültek az X-Men mutánsainak, és velük együtt Deadpool jogai is, számos rajongót foglalkoztatott a kérdés, hogy lehet-e helye az MCU-ban a Rozsomákéhoz hasonló öngyógyító erővel bíró antihősnek.

Deadpool (2016) - Ryan Reynolds

Ne feledjük, a karakter szereplésével készült füzetek, és a Ryan Reynolds-féle mozifilmek is távol állnak attól a jellemzően könnyed hangvételű, visszafogottan erőszakos vonaltól, ami a Miki egeres cég felügyelete alatt formálódott Marvel-mozikat jellemezte. Wade Wilson kalandjainak humora ugyanis harsány, polgárpukkasztó, az erőszakot pedig csúcsra járatják bennük.

Most viszont több forrás is arról számolt be, hogy a Disney nem kívánja befogni Deadpool száját, sem pedig az előző részekben látottnál kevesebb művérre rendelést leadni, azaz az egyelőre még premierdátum és rendező nélkül álló Deadpool 3 olyan lesz, mint elődei, és R-besorolással került majd a mozikba. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy beleszövik-e valamiképp az MCU-ba, de minden bizonnyal találnak rá módot.

Reynolds mindenesetre kész újra magára ölteni a piros-fekete bőrszerkót, a forgatókönyvet pedig Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin jegyzik majd, akik a Bob burgerfalodája című animációs sorozaton csiszolták humorukat. A szerzőpáros egyébként már egy saját, szintén felnőtt közönségnek szánt animációs szériát is tető alá hozott, az egyedülálló apa és fura alaszkai családtagjainak kalandjait elmesélő The Great North 2021 februárjában mutatkozik be a Fox csatornán.

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download