Dwayne Johnson főszereplésével folytatást kap a Nagy zűr kis Kínában!

Dwayne Johnson főszereplésével folytatást kap a Nagy zűr kis Kínában!

2197

Dwayne Johnson főszereplésével folytatást kap a Nagy zűr kis Kínában!

Még 2018-ban számolhattunk be róla, hogy Dwayne “The Rock” Johnson (FelhőkarcolóRampage) tárgyal a Nagy zűr kis Kínában remake főszerepéről. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és minden jel arra utal, hogy ahelyett, hogy közvetlenül Kurt Russell és John Carpenter klasszikus akció-vígjátékát bolygatják, inkább folytatni kívánják azt.

A Collidernek alkalma nyílt beszélni Johsnon produkciós cégének, a Seven Bucks Productionsnek az elnökével, Hiram Garciával, aki a következőket mondta:

“Nem az a tervünk, hogy remake-eljük a Nagy zűr kis Kínábant. Egyszerűen nem lehet remake-elni az ilyen klasszikusokat, szóval helyette inkább folytatni szeretnénk a történetet. Kibővítjük az univerzumot, amit a Nagy zűr kis Kínában kreált. Minden, ami az eredetiben történt az meg is marad és csak egy ember van, aki eljátszhatja Jack Burtont, szóval Dwayne meg sem próbál a karakter bőrébe bújni.”

Az új film tehát igyekszik nem sárba tiporni az eredeti örökségét és folytatás lévén akár még egy cameo is beleférhet Kurt Russeltől. Johnsonnak legutóbb a Jumanjival sikerült értékelhető filmet összehoznia egy klasszikus elővételével. Reméljük ebben az esetben is pozitív meglepetés fog érni minket.

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download