Johnny Depp visszatér, mint Jack Sparrow?

760

Johnny Depp visszatér, mint Jack Sparrow?

Újabb aláírásgyűjtésbe kezdtek Johnny Depp rajongói azután, hogy a Warner Bros. felkérte a színészt, hogy távozzon a Legendás állatok és megfigyelésük 3-ból. A stúdió a döntését Amber Heard és Johnny Depp válása körül évek óta húzódó botránnyal indokolta, amely az elmúlt napokban ismét fellángolt, miután Depp elveszítette a The Sun napilappal szembeni bírósági pert. A napilap még egy 2018-as cikkében nevezte “feleségverőnek” a színészt.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017) - Előzetes

Szintén 2018-ban menesztették Deppet A Karib-tenger kalózai franchise-tól, amelyben éveken keresztül Jack Sparrow karakterét alakította. A rajongók szinte azonnal reagáltak a hírre, és már akkor petícióban követelték, hogy a stúdió vonja vissza a döntését, Depp pedig kapja vissza régi szerepét A Karib-tenger kalózai 6-ban.

Ez a tiltakozás kapott szárnyra az elmúlt napokban, amelyet már most közel 300 ezren írtak alá. A filmszéria jövője egyelőre persze kérdéses, mivel a Disney rebootolni fogja azt, ám egyelőre kérdéses, hogy Deppnek egyébként is szántak szerepet a produkcióban.

10 Johnny Depp film, amit kár lenne kihagyni

(Via Mafab.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download