Folytatást kap a Sonic, a sündisznó!

Folytatást kap a Sonic, a sündisznó!

782

Folytatást kap a Sonic, a sündisznó!

A 2020-as Sonic, a sündisznó a legjobban várt mozis játékadaptáció volt és igen nagy nézőszámra tett szert, világszerte több, mint 307 millió dollár folyt be, ezzel pedig a legsikeresebb játékfeldolgozássá vált. Ezzel a számmal Amerikában jócskán megelőzte a 144 millió dolláros 2019-es Pokémon – Pikachu, a detektívet. Így a Paramount stúdió már hivatalosan is kijelentette, hogy nekiállt a folytatásnak. A fejlesztések egyelőre még a korai szakaszban vannak.

Vicces és kedves kék villám | Kritika: Sonic, a sündisznó (2020)

Az, hogy kik lesznek a főszereplők, még nem tették közzé, de értesülések szerint az előző szériából változatlanul marad a rendező, Jeff Fowler, az írópáros Pat Casey és Josh Miller, mind pedig a producerek. Iizuka Takasi a Sonic Team játéktervezője elmondta, hogy elérkezett az idő, hogy a 3D-s sündisznó legyen a következő lépcsőfok.

“Sonic rengeteget fejlődött az elmúlt 20 évben, méghozzá két irányba: egyrészről van egy 2D-s platformer Sonic, de létezik egy 3D-s akciódúsabb Sonic is. A Sonic 4-el az előbbi stílusnak kedvezünk. Ugyanakkor izgat az elképzelés, hogy valami teljesen újat mutassunk a 3D-s Sonicból, az új hardverek megérkeztével…mindezt úgy gondolom, hogy Sonic mindig megtartja a stílusát és az élénk színvilágát, de az új gépek arra adnak lehetőséget, hogy ezt még meggyőzőbbé varázsoljuk.”

Iizuka hozzátette, hogy véleménye szerint sokat dob majd a játékon egy új motor, ami teljesen dinamikussá teszi Sonicot, valós időben több fényforrást t is tehetnek a pályákra, illetve észrevételek miatt javulhat a sebességérzet is.

Szerző: MéziMcFly

16 filmes remekmű, amelyeket jobb lett volna feldolgozatlanul hagyni


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download