Brendan Fraserrel jöhet az új Múmia-film!

Brendan Fraserrel jöhet az új Múmia-film!

1020

Brendan Fraserrel jöhet az új Múmia-film!

1999-ben a Universal elkészítette a régi, klasszikus horrorfilmjüknek, a Múmiának az akkori feldolgozását, de a félelemkeltés helyett jobban rámentek arra, hogy vicces, izgalmas, szórakoztató legyen az alkotás, szóval egy igazi nyári kikapcsolódás volt a készítők célja, amin egy pillanatig sem kell gondolkodnunk, cserébe végig remekül érezzük magunkat.

A múmia

A recept tökéletesen bevált, hiszen hatalmas siker lett a Brendan Fraser és Rachel Weisz főszereplésével elkészült film, így több folytatást is kapott, amik a mai napig nagyon népszerűek. Most viszont a rég látott Brendan Frasert kérdezték a széria jövőjéről, a válasza pedig nagyon boldoggá tette az embereket. Azt szerették volna tudni tőle, hogy visszatérne-e Brendan egy új Múmia filmre, mire ő határozottan azt felelte, hogy: h

a a folytatás is olyan mókás lesz, mint az előző részek, akkor nagyon szívesen újra elvállalná Rick O’Connell szerepét.

Ez nagyon jó hír a rajongóknak, de még nem jelent semmit, hiszen a színész egy jó ideje nem tartozik az A-listás celebek közé. De mivel Tom Cruise 2017-ben csinált egy Múmiát, ami szinte minden szempontból kudarc volt, így logikus döntés lenne a stúdió részéről, hogy inkább meglovagolják a nosztalgiát, és megadják azt, amire a rajongók vágynak: visszahozzák a régi színészeket egy új, rendes folytatásra. Még nincs semmi hivatalos, de már az is pozitív, hogy Brendan Fraser ezt nyilatkozta.

12 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

(Via Noizz.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download