FILMEZZUNK.HU
Ace Ventura

Jim Carrey visszatérhet az Ace Ventura 3 főszerepében!

15180

Jim Carrey visszatérhet az Ace Ventura 3 főszerepében!

1994 volt az áttörés éve Jim Carrey pályafutásában. A gumiarcú színész ebben az évben három olyan filmben is szerepelt, amelyek nemcsak bevételi szempontból voltak sikeresek, de Carrey-t is szupersztárrá tették. Ez volt A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó. Utóbbi esetében a Warner Bros. szinte azonnal bele akart vágni a folytatásba, és bár Jim Carrey az elején ódzkodott tőle, végül mégis elvállalta. Az Ace Ventura 2-ért a színész 15 millió dollárt kapott, emellett beleszólási joga volt hozzá, hogy ki üljön a rendezői székbe.

10 meghökkentő tény az Ace Ventura című vígjátékról

És most már az is biztos, hogy folytatódik az állati nyomozó kalandja! Az Amazonra érkezik a Jim Carrey nevével fémjelzett Ace Venutra franchise harmadik epizódja egyenesen a Sonic, a sündisznó alkotóitól, írta meg a Collider. A produkció a Morgan Creek Production égisze alatt készül majd el, melyben Carrey a Sonic után ismét együtt dolgozik majd  Patrick Casey-vel és Josh Millerrel.

Azt, hogy milyen formában folytatódik majd a történet, egyelőre nehéz megjósolni, és a hivatalos anyag sem segít túl sokat, melyben a ‘reinvention’ szót használták, ami persze egyszerre utalhat az újragondolt folytatásra és a rebootra is. Ez mindenesetre aligha fogja csorbítani a rajongók várakozását és örömét a bejelentést illetően. Carrey tehát több mint 27 év kihagyás után térhet vissza az ikonikus szerepéhez, de hogy pontosan mikor, arról egyelőre nincsenek információk.

A kalózos film, amit a Bud Spencer és Terence Hill párosnak szántak, de végül sosem készülhetett el

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·