Chris Hemsworth főszereplésével jöhet a Tyler Rake 2. része!

883

Jöhet a Tyler Rake 2!

Az idén májusban bemutatott Tyler Rake: A kimenekítésről anno azt írtuk, hogy “kendőzetlen, szögegyenes akciófilm pazar koreográfiával”, amelyhez hasonlót “moziban az utóbbi években nem nagyon láthattunk.” Valószínűleg a Netflix is érezhette, hogy a Sam Hargrave által rendezett és Chris Hemsworth főszereplésével készült címmel valamire nagyon rátapintottak, mert már a premier előtt arról írtak, hogy ez lehet a kínálatuk valaha volt legnagyobb filmes bemutatója.

Hatalmas siker a Tyler Rake: A kimenekítés, jöhet a folytatás

Ezek fényében pedig nem meglepő, hogy lesz második rész, amivel kapcsolatban az első felvonás egyik producere-forgatókönyvírója, Joe Russo osztott meg nemrég pár friss információt.  “Már készülőben van a második rész” – nyilatkozta a rendező, akiknek legújabb produceri munkája, a Mosul kapcsán adott interjút.

“Egyelőre még csak a forgatókönyvön dolgozunk, de remélem, hogy jövőre elkezdődhetnek a forgatások is. Tudod, mi is alig várjuk már, hogy elkezdhessünk dolgozni rajta, Chris Hemsworth úgyszintén, a Netflix meg pláne, szóval az egész tényleg csak annak a kérdése, hogy mikorra tudjuk befejezni a szkriptet.”

Az idei filmet producerként felügyelő Russo testvérek egyébként a Netflix mellett az Apple TV+-nek is bedolgoznak: 2021. március 12-én debütál majd a Nico Walker azonos című regényére alapuló Cherry, ami kapcsán Thor helyett Pókemberrel, vagyis Tom Hollanddel és Ciara Bravoval, valamint többek közt Bill Skarsgårddal dolgoztak együtt.

8 érdekesség, amit még nem tudtál Chris Hemsworth-ről

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download