Befutott a Morbius legújabb filmelőzetese!

Befutott a Morbius legújabb filmelőzetese!

1506

Morbius (2020) – Előzetes

Morbius, a vámpír is csatlakozik a Marvel/Sony Univerzumához Pókember és Venom mellé. Itt a Jared Leto főszereplésével készülő képregény adaptáció legújabb előzetese, bő tíz hónappal az első trailer után!

Az Oscar-díjas Jared Letot láthatjuk a zseniális tudós lángelme, Michael Morbius szerepében, aki egy balul esült kísérlet következtében valóságos szörnnyé változik. A friss trailer egyelőre igen ígéretesnek tűnik, hamarosan pedig sokkal többet is láthatunk majd a készülő produkcióból. A film rendezői székét Daniel Espinosa foglalhatja el, míg Leto mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Matt Smith, Tyrese Gibson, Jared Harris, Adria Arjona, Corey Johnson, Charlie Shotwell és Al Madrigal.

A címszereplő karakter az 1971-es Csodálatos Pókember 101. füzetében mutatkozott be, a mozivásznon azonban most láthatjuk majd először szólóban. Azt, hogy Tom Holland Pókembere vajon feltűnik-e majd a filmben, egyelőre nem erősítették meg hivatalosan. A Pókember spinoffjaként funkcionáló Morbius 2021-ben érkezik. Hogy hova, azt még nem tudjuk…

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Jared Leto-ról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download