A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018) - Előzetes

Megvan A Hangya 3. hivatalos címe, Emma Fuhrmannt pedig lecserélték

732

Megvan A Hangya 3. hivatalos címe, Emma Fuhrmannt pedig lecserélték

Kevin Feige elmondta, hogy A Hangya 3. hivatalos címe az Ant-Man and the Wasp: Quantumania lesz. A cím erősen utal a kvantumvilágba való visszatérésre, ami nem meglepő, hiszen ez a dimenzió eddig is kulcsszerepet játszott mind A Hangya-filmekben, mind a Bosszúállók: Végjátékban is.  A film rendezője, akárcsak az előző két résznek, Peyton Reed lesz. A főszerepben visszatér Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, és Michelle Pfeiffer. A  főgonosz, Kang a hódító pedig Jonathan Majors lesz, aki a az Elrabolt világ, vagy a Lovecraft Country című sorozatban szerepelt.

Megvan A Hangya 3. hivatalos címe, Emma Fuhrmannt pedig lecserélték

További főszereplő lesz Kathryn Newton, aki Cassie Lang karakterét fogja megszemélyesíteni. Ez azért érdekes, mivel eredetileg a szerepet Emma Fuhrmann játszotta volna el. Ő volt az, aki a Végjátékban egy rövid, de annál érzelmesebb jelenetben mutatkozott be (Őt volt az időközben tinédzserré cseperedett  Cassie, aki öt év után viszontlátja édesapját). A Marvel úgy döntött, hogy lecseréli a színésznőt egy ismertebb névre, így A Hangya 3-ban Cassie-t már Kathryn Newton formálja meg, akit a Pokémon – Pikachu, a detektív, vagy a Hatalmas kis hazugságok című sorozatban ismerhettünk meg.

Fuhrmann távozása mögött magánéleti, vagy egyéb okok vannak, de sokak szerint valószínűbb, hogy a Marvelnek nagyobb tervei vannak Cassie karakterével, ezért cserélték le egy tapasztaltabb, ismertebb arcra. Ugyanis a képregényekben Cassie-ből is szuperhős lesz: apja nyomdokaiba lépve felveszi a Hangyalány nevet, és később oszlopos tagja lesz az Ifjú Bosszúállóknak.

Szerző: MéziMcFly

Válaszok a Bosszúállók: Végjáték kérdéseire


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download