Arnold Schwarzenegger megmutatja, hogyan kell helyesen kezet mosni

Arnold Schwarzenegger visszatér, mint a Terminátor?

966

Arnold Schwarzenegger visszatér, mint a Terminátor?

A tavaly mozikba került eddigi utolsó Terminátor film, a Sötét végzet ugyanis nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiába hozták vissza a produceri székbe James Cameront, a főbb szerepekbe pedig Arnold Schwarzeneggert és Linda Hamiltont, a film gyakorlatilag elhasalt a pénztáraknál.

Terminátor: Sötét végzet - Filmkritika (Terminator: Dark Fate) 2019

A régi arcok mellett pedig új sztárok is felbukkantak a történetben, maga Mackenzie Davis karaktere és annak eredete egészen frissnek ígérkezett. A Sötét végzet halvány sikere mellett pedig nem volt egyértelmű, hogy a jövőben bővülhet-e még a franchise. A NME magazinnak adott legfrissebb interjújában Davis azonban egészen határozott választ adott, amikor arról kérdezték, lát-e arra esélyt, hogy újabb Terminátor filmek készüljenek.

“Nagyon szerettem a filmet, büszke vagyok mindarra, amit összehoztunk, de úgy néz ki, nem volt rá igény. Szerintem őrültség lenne azt hinni, van igény egy hetedik filmre. Mindenképp oda kell figyelni arra, mire vágyik a közönség, a közönség pedig új dolgokat szeretne” – jegyezte meg a színésznő.

Bármennyire is gyengén sikerült, azért mi mindig örülünk, ha Schwarzit egyik, vagy talán legikonikusabb szerepében láthatjuk.

Arnold Schwarzenegger 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download