Henry Cavill lehet a következő James Bond

Henry Cavill lehet a következő James Bond

6363

Henry Cavill lehet a következő James Bond

Elképesztő mutatványokkal gazdagítaná Cavill James Bond világát, ha valaha megkapná a 007-es szerepét. Daniel Craig napjai James Bondként meg vannak számlálva. A színészt így is nehéz volt meggyőzni, hogy térjen vissza ötödjére, de Danny Boyle vezetésével elvállalt még egy utolsó küldetést. Hogy őt követően ki léphet a legvagányabb kém szerepébe még nem ismert, de rajongói vágyálmok már születtek.

Érdekességek a szülinapos Henry Cavill-ről

Idris Elba és Tom Hardy nevei is felbukkantak már a potenciálás utódok listáján, de Henry Cavill épp olyan elkelő helyet foglal el az esélyesek között. A színész megpróbálkozott már a kémkedéssel Az U.N.C.L.E. emberében, sőt az Enola Holmes-ban is bizonyíthatott, mint a világhírű Sherlock Holmes. A Yahoo UK-nek adott interjújában elárulta, hogy úgy érzi felkészült Bond szerepére.

“Természetesen nagyon szeretném megkapni a szerepet. Élveznék Bond bőrébe bújni. Ráadásul brit, szóval menő is. A legutóbbi filmjeim forgatása alatt durva kiképzésnek vetettek alá, úgyhogy most már szerintem jöhetnek a nagyobb és durvább mutatványok is. Nem mintha az eddigiek nem lettek volna elég látványosak, de nagyszerű lenne, ha átvihetném egy Bond filmbe mindazt, amit elsajátítottam. Szeretnék egy brit karaktert eljátszani. Nem sűrűn van erre alkalmam. Szóval igen, megtisztelne a lehetőség és, ha felkérnének akkor igent mondanék.”

Egyelőre nem tudni, hogy ő lehet-e végül a befutó. Csakhogy van valaki, aki szerint nincs semmi esélye. Ez a valaki pedig nem más, mint a James Bond témában elismert névnek számító Dr. Ian Kinane, a kifejezetten James Bonddal foglalkozó weboldal vezető szerkesztője. Ő ugyanis úgy véli, Henry Cavill egész egyszerűen már túl híres ehhez a szerephez. Dr. Ian Kinane véleménye szerint a színész azzal, hogy ő lett a DC-univerzum aktuális Supermanje, és ráadásul mellette még a Mission Impossible franchise-ban is tiszteletét tette, már nem igazán illik rá James Bond szerepe. Hiába az angolos sárm és a színészi tehetség, ő már túlságosan is felkapott színész lett.

És a jó doktor hasonló véleményen van az utóbbi időben felkapott többi névvel kapcsolatban is. Vagyis szerint nagyjából ugyanúgy és ugyanazért esélytelen James Bond szerepére Henry Cavill mellett Tom Hardy, Tom Hiddleston vagy Idris Elba is. Szerinte egy feltörekvő brit színész lehet majd a befutó, aki egyelőre csak bontogatja a szárnyait. Még konkrét neveket is említett: Jamie Bellt és James Nortont is esélyesnek véli.

20 meghökkentő kulisszafotó a filmvilágból

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download