Henry Cavill lett majdnem az Alkonyat főszereplője

Henry Cavill lett majdnem az Alkonyat főszereplője

1258

Henry Cavill lett majdnem az Alkonyat főszereplője

Az idén már 12 éves a 2000-es évek végének legnagyobb őrületét kiváltó Alkonyat film. A korszak tinédzsereinek a Twilight-sorozat igazán meghatározó élmény volt, Bella és Edward szerelmének története. Aligha tudjuk ezt a sztorit már másképpen elképzelni, mint ahogy Kristen Stewart és Robert Pattinson megmutatta nekünk. A két színészt igazi világsztárrá tette a modern vámpírrománc, de alakulhattak volna egészen másként is a dolgok, hiszen a szerzőnek egészen más elképzelései voltak a szereposztásról.

Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

Az írónő, Stephenie Meyer elmesélte, hogy ő maga hogyan képzelte a regényének filmes szereposztását. Ebből kiderül, hogy sok esetben hasonló karakterű színészekben gondolkodott, voltak azonban egészen váratlan ötletei is. Sosem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna, de néhány esetben biztosra vesszük, hogy a filmes producereknek jobb volt a szimata a szereposztáshoz, mint Meyernek.

Stephanie Meyer választottja Henry Cavill lett volna Edward Cullen szerepére, aki karakterre hasonlít Robert Pattinsonra.

Talán vele is ugyanilyen sikeres lett volna a film, de ekkoriban már a Tudorokban alakította Charles-t, és így utólag is feltűnő, hogy Cavill azért jó pár évvel idősebb, így talán kicsit fura gimis lett volna 26 évesen.

Egy hajszálon múlott, hogy nem Jim Carrey lett Loki

(Forrás: glamour.hu)

Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download