Egy hajszálon múlott, hogy nem Nicolas Cage lett Superman

Nicolas Cage egyszer visszautasította minden idők legikonikusabb filmszerepét

1233

Nicolas Cage egyszer visszautasította minden idők legikonikusabb filmszerepét

Mielőtt Brandon Routh és Henry Cavill átvették a Superman ruhát Christopher Reeve-től, volt egy pont, mikor majdnem Nicolas Cage lett az Acélember. Cage és a rendező, Tim Burton éveket töltött a “Superman Lives” című filmen dolgozva 1990-ben, és a soha el nem készült film lett az egyik legfelkapottabb kukázott projekt Hollywood történetében. Cage szerint a tény, hogy a “Superman Lives” sosem lett igazi film, mára irreleváns.

Egy hajszálon múlott, hogy nem Nicolas Cage lett Superman

“Állítom, hogy a film, amit Tim és én készítettünk volna, erőteljesebb a képzeletetekben, mint bármelyik eddigi Superman film,” mondta Cage a egy interjú során “Meg se kellett csinálnom a filmet, a képzeletében mindenki tudja, milyen lett volna. Ez Superman. Ez a film. Még akkor is tudják, ha nem is látták — ez a Superman.”

Burton azt mondta egy 2013-as interjúban, hogy a filmben többet fel akartak volna fedezni Superman emberi oldalából. 2015-ben kiadtak egy dokumentumfilmet “The Death of Superman Lives: What happend?” címmel, valamint Cage jelmezes próbafelvételei azóta is fellelhetőek az interneten. Cage azt mondta, nagyon hitt benne, hogy Tim Burton víziója alapján elkészülhet a film.

“Nagyon szerettem volna látni, de igazából mindenképp egy nyertes szituáció kerekedett ki a képzelet ereje miatt,” mondta. “Azt gondolom, az emberek valójában látják a filmet a fejükben, és számos módon elképzelik, és ez talán sokkal mélyebben rezonál, mint a kész film.”

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download