10 világsztár, akik krónikus betegségben szenvednek

Tom Hanks súlyos betegséggel küzd

2756

Tom Hanks súlyos betegséggel küzd

Amikor megnézzük a különböző hírességek fényképeit, néha úgy gondoljuk, hogy az életük állandó csillogás és fényűzés. De ez egyáltalán nem igaz, mert még a bolygónk legsikeresebb emberei is küzdenek egészségügyi problémákkal.

Tom Hanks és Rita Wilson az ima erejéről

Tom Hanks már több mint 20 éve küzdött a magas cukorszinttel, de az életmódja (a sok stressz és alváshiány) nem kedvezett ennek. Tom például egy-egy szerep kedvéért képes volt több kilót hízni vagy éppen fogyni… Ez pedig veszélyes. 2013 októberében Tom Hanks elismerte David Letterman showjában, hogy cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Miután ezt megtudta, úgy döntött, hogy lemond a rossz szokásairól, hogy a lehető legtöbb filmben csillogtassa meg a tudását a nézők előtt.

Halle Berry ugyanabban a helyzetben volt, mint Tom Hanks. Majdnem 30 évvel ezelőtt történt, hogy Halle Berrynél tragikus helyzet lépett fel. Berryt színészi karrierje kezdetén szállították kórházba, mert kómába esett a magas cukorszintje miatt. Akkor diagnosztizálták nála a cukorbetegséget, amit sokáig tartott elfogadni a 23 éves lánynak. A színésznő szerint minden nagy esemény után hosszú detox folyamaton kellett keresztül mennie, mert nehéz volt megállni a desszertek és az alkohol fogyasztás nélkül a különböző filmes gálákat, és bemutatókat. Ezért eldöntötte, hogy nem fog megingani, hanem egészséges életmóddal véget vet a kísértésnek. Halle Berry évek óta nem iszik alkoholt, és nagyon egészséges ételeket fogyaszt. Így válhatott anyává is 42 évesen, és azóta is korát meghazudtoló módon szuperül néz ki. Sokat edz és nagyon büszke a tökéletes testére.

10 film, amiről sosem hitted volna, hogy igaz történeten alapszik

(Via Toppont.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download