Kirstie Alley érdekességek

10 dolog, amit nem gondoltál volna Kirstie Alley-ről

9138

6. A diploma megszerzése után Los Angelesbe költözött, hogy belsőépítészként dolgozzon, azonban mégis a színészkedéssel kezdett el foglalkozni 1979-ben, és csakhamar szerepet kapott a Star Trek című televíziós sorozatban.

Star Trek

7. 2005-ben szerepelt a Fat Actress vígjátékban, melynek középpontjában a média “függősége” áll a celebek súlya iránt. Ugyanebben az évben kiadta saját tapasztalataival teli könyvét, a How to Lose Your Ass and Regain Your Life-ot. Kirstie 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. 

8. Kirstie Alley bevallotta az életrajzában, hogy beleszeretett a Nicsak, ki beszél? (1989) forgatása alatt John Travoltaba, de hű maradt a férjéhez.

Nicsak, ki beszél? (1989)

9. 2010-ben elindult saját sorozata a Kirstie Alley’s Big Life (Nicsak, ki hízott meg?), mely bemutatja utazását és folyamatos küzdését a fogyással kapcsolatban, illetve hogy hogyan áll helyt mint egyedülálló anyuka, aki neveli két gyermekét.

10. 1983-ban meg feleségül a színész Parker Stevenson-hoz, aki a Baywatch első néhány epizódjában is szerepet, házasságuk azonban 1997-ben válással végződött.

Kirstie Alley érdekességek

10 szerelmes film, amit egyszer az életben látnod kell

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása: www.mafab.hu)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download