Készül Jason Statham és Guy Ritchie ötödik közös filmje, ezúttal egy kémthriller

Készül Jason Statham és Guy Ritchie ötödik közös filmje, ezúttal egy kémthriller

618

Készül Jason Statham és Guy Ritchie ötödik közös filmje, ezúttal egy kémthriller

Jason Stathamet legközelebb egy kémthrillerben láthatjuk viszont. A filmet Guy Ritchie rendezi, aki olyan filmeket tudhat magáénak, mint az Aladdin, vagy az Úriemberek. Jason partnere Aubrey Plaza lesz, aki több animációs karakternek (Szörny Egyetem, Korra legendája, Spongyabob Kockanadrág) adta hangját, de szerepelt már Robert De Niro és Zac Efron közös filmjében, a Nagyfater elszabadul-ban.

Blöff (Snatch, 2017) sorozat - Előzetes

Guy Ritchie klasszikusa, a Blöff

Megannyi rendezőnek van kedvenc színésze és színésznője, valaki, akivel mindig szívesen dolgozik. Most itt az újabb élő példa, mivel a rendezőnek és Stathamnek ez már az ötödik közös filmjük lesz, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Revolver és a jövőre érkező Wrath of Man (korábbi címén Cash Truck) filmek után. A történet szerint Orson Fortune (Jason Statham) egy MI6 ügynök, akit megkörnyékez és leszerződtet egy titokzatos globális szövetség, a Five Eyes. Főhősünknek együtt kell dolgoznia egy CIA-s high-tech szakértő ügynökkel, hogy megakadályozzák egy halálos fegyver rossz kezekbe kerülését. Az eleinte ellenszenves párosnak hamar félre kell tennie a személyes érzelmeket, hogy beférkőzhessenek egy ismert milliárdos belső körébe.

A filmet Ivan Atkinson és Marn Davies írják, akikkel Guy  már korábban együtt dolgozott az Úriemberek című filmben. A Five Eyes egy igazán izgalmas és csavaros nemzetközi kémes akcióthrillernek ígérkezik, amit 2021. októberében kezdenek el forgatni Európában. A rendező legközelebbi alkotása az Aladdin folytatása lesz.

Szerző: MéziMcFly

10 híres film, amely teljesen eltér az eredeti tervektől


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download